Hvem vi er

Perfektion tager tid! 

I et marked fyldt med lakbehandlinger og poleringer, der ikke kan være hurtige og billige nok, kan det være svært for den entusiastiske og kræsne bilejer, at finde en service, der lever op til de højeste standarder – og endda bare at finde et almindeligt veludført stykke arbejde, uden hologrammer og andre fejltrin.

Detailing Bilpleje står i stærk kontrast til den form for bilpleje. Med primært afsæt i begrebet ‘Detailing – som er en særligt perfektioneret og grundig form for kosmetisk pleje af biler – udfører vi behandlinger på alle ydre og indre overflader på bilen, med målene om at få bilen til at fremstå bedst muligt såvel som at beskytte dette resultat, så at det holder i fremtiden.

Igennem flere år, har vi arbejdet med en lang række af de førende produkter på markedet. Vi tilbyder bestemte lakmæssige behandlinger, og benytter lige præcist den produktkombination, som får den pågældende bil til at fremstå bedst muligt. Dette betyder, at processen bliver udført med varierende produkter fra forskellige mærker, alt efter hvad der fungerer bedst på den pågældende overflade. Dette sikrer, at enhver bil får den bedst mulige behandling.

Vores Filosofi
Bilpleje handler om at have øje for detaljerne.
Samarbejdspartnere
Optimum