Optimums Opti-Coat PRO, PRO+ og Gloss-Coat – som til dato er den mest gennemprøvede form for Coating på markedet – er en klar keramisk resin, som i princippet er en meget avanceret klarlak. Når en lak er behandlet med Opti-Coat eller Gloss-Coat, er det Coatingen som danner overfladen på lakken, og i et langt tykkere lag end voks og forsegling gør. Selv om den påføres i et relativt tyndt lag, er det nok til at modvirke ridser i højere grad end bilens originale lak og samtidigt have de elementafvisende egenskaber, som gør det daglige vedligehold nemt og overkommetligt.

Især i USA, hvor produkterne stammer fra, får flere og flere behandlet deres nye og brugte biler med især Opti-Coat PRO imod UV-stråling, oxidering, fugleklatter, syreregn, nedfald og andet, som en bil måtte blive udsat for.

Da produktet er sammensat til – såvel som normal voks og forsegling – at tilføre lakken en effektiv afprelningseffekt af især vand, men ligeledes øvrige elementer, vil man opleve at bilen forbliver renere igennem længere tid og behøver derfor ikke så hyppig vask.
Især på denne front, har Opti-Coat PRO, PRO+ og Gloss-Coat bedre egenskaber end konventionelle produkter.

 

Opti-Coat PRO, PRO+ eller Gloss-Coat?
Horses for coursessiger man i USA. Det betyder noget i retningen af, at der er forskellige måder at gøre tingene på. Derfor har Optimum lavet flere typer Coatings, som passer til forskellige former for brug.

Opti-Coat PRO (en ægte coating)

2014-03-17 22.17.39
En bil som kører mange kilometer og bliver vasket ofte, kræver den stærkeste og mest modstandsdygtige lakbeskyttelse – samtidigt med, at den skal se godt ud. Det er netop med det formål, at Opti-Coat PRO er skabt. Det er til bilen og bilejeren, som ofte er på farten, og måske ikke lige har tiden til at vaske bilen en gang om ugen.

Gloss-Coat (en hybrid coating)

Gloss-Coat2
Ikke alles brugsmønstre er de samme, og dette tillader andre former for behandlinger. Hvis man tidligere har været glad for den glatte, dybe og blanke overflade som en voksbehandling giver, vil man elske Gloss-Coat. Formuleret efter bilentusiastens ønsker, men med langt bedre holdbarhed end hvad både voks og lakforsegling kan tilbyde, blander den det bedste fra to verdener.

Opti-Coat PRO+ (en ægte coating)

Opti-Coat Pro+Den beskyttelse vi sælger mest er pro+, og det er ikke uden grund. Den forener holdbarheden på opti coat pro med glansen på glosscoat. Det er altså det ypperligste teknologien kan tilbyde inden for lakbeskyttelse – Da opti coat pro+ er et inorganisk resin kan det af kemiske årsager IKKE gå i forbindelse med organiske materialer, såsom fugleklatter, harpiks, salt osv osv. Ved korrekt vask og vedligeholdelse vil din lak altså se ud som ny, også om 10 år. Og det garantere vi. Opti coat pro og pro+ er ikke en forsegler, det er en klarlak !

 

IMG_4924-2 

Hvad gør Optimums Coatings ved din bils lak?

  • Giver en permanent beskyttelse mod fugleklatter, nedfald, skidt og snavs!
  • Øger glans og glathed
  • Gør rengøring og dagligt vedligehold hurtigere og nemmere

Se mere om vores bilplejeprodukter til udvendig brug og vores beskyttelsesprodukter til indvendig brug.